Navigation Menu+

Mooie woorden van bruidsparen

Complimenten

Ook zo nieuwsgierig wat ‘ervaringsdeskundigen’ over mij zeggen?
Hier onder kun je enkele reacties lezen. De meest recente vind je op: The Perfect Wedding!

“Als je Ilse de Zwart als trouwambtenaar hebt zal je niet alleen die dag een BIG SMILE op je gezicht hebben maar ook wanneer je weer aan die dag terug denkt. Ilse, verander niks aan je stijl :)))”

We hebben er van genoten en hebben van iedereen leuke reacties gehad op de ceremonie! Helemaal super! Het is precies zoals we het in gedachten hadden en eigenlijk nog veel beter. Enorm bedankt.

“Ilse, ik vond dat je het echt helemaal geweldig hebt gedaan! Wat een toffe ceremonie!”

Het was geweldig dat Ilse de ceremonie leidde, het was serieus, grappig, ontspannen en helemaal zoals wij het wilden. Fantastisch, bedankt!

“Ha Ilse, het was echt spectaculair!! Dank voor alles.”

We willen je heel graag bedanken voor de superleuke ceremonie van gisteren!! We hebben héél veel complimentjes voor jou in ontvangst genomen, dus bij deze; heel erg tof gedaan, heerlijk ontspannen en iedereen vond het een feestje! Dankjewel!!

“Wij vonden Ilse echt heel goed, ze deed het precies zo als wij wilden. Het gesprek vooraf was al heel erg leuk. Ze deed het ook heel erg leuk met onze kinderen, die mochten mee helpen. Ook had zij stiekem vooraf onze kinderen en onze getuigen benaderd om zo wat meer over ons te weten te komen. Echt een verrassing!”

Wat een super leuke vrouw.

“Het was een heerlijke dag donderdag, lekker ontspannen, ongedwongen en heel gezellig.”

We zijn blij dat jij ons getrouwd hebt. Was perfect.